Skip to main content

Posts

Showing posts with the label blog

From Indonesia to Obama

Barack Hussein Obama was elected the 44th president of the United States on Tuesday, sweeping away the last racial barrier in American politics with ease as the country chose him as its first black chief executive.
The election of Mr. Obama amounted to a national catharsis — a repudiation of a historically unpopular Republican president and his economic and foreign policies, and an embrace of Mr. Obama’s call for a change in the direction and the tone of the country.

But it was just as much a strikingly symbolic moment in the evolution of the nation’s fraught racial history, a breakthrough that would have seemed unthinkable just two years ago.

Mr. Obama, 47, a first-term senator from Illinois, defeated Senator John McCain of Arizona, 72, a former prisoner of war who was making his second bid for the presidency.

To the very end, Mr. McCain’s campaign was eclipsed by an opponent who was nothing short of a phenomenon, drawing huge crowds epitomized by the tens of thousands of people who turn…

Iseng

begini nih ga ada kerjaan, edit blog ga jelas.. bodo amad dah.. eh pas chat ada si non.. seperti biasa makan mie! bah kurang pedes pula katanya.. ck ck ck mo jadi apaan tuh lambung, btw gwe juga ga sengaja ketularan! dari malem ampe sekarang ini makan mie molo, sekali masak 2 bungkus *emang ga ada makanan laen,*

disisi lain, si oom onlen, om emar gelo duda sejati! sadar umur oom kepala 4 masi ceting! farah!!.,. mimpiin yang ga iya, mimpiin cerita gwe soal temen yang mo kerja bareng ma dia.. parah nih oom! makanye jangan banyak ngelamun biar tuh ga pada masuk mimpi, untung ajah tuh komputer ga masuk ke mimpi! repot urusan..

dah ah.. namanya juga iseng.. :P duh pengen balik ke bandung..

Kembali ke pangkuan Ibu Pertiwi

aneh, gwe berasa blogspot makin keren aja fiturnya..

dan gwe juga baru nyadar!!! gwe ngeblog dari 1999! hahahahh tolol...
gwe buka2 lagi nih blogspot, lucu, pengen ketawa, marah.. sedih juga.. gila postingan blog2 gwe yang numpuk amit2..

banyak banget yang gw remove.. kenapa? hehehe gak.. :P remove dari sini, gwe pindahin ke Ms Word.. buat kenang-kenangan..

kayaknya blog gwe yang Red Rose dah ga efektif lagi, sepertinya gwe pindah kemari lagi ajah yah? hahahah bukanya gwe ga punya pendirian.. tapi ntah.. gwe kayaknya lebih comfort aja ma blogspot..

gwe baca2 lagi entry gwe, duh rasanya pengen banget kembali ke awal2 gwe ngeblog dan awal-awalnya gwe chat..

Last Change, ganti tagboard yang lama yang dah mati! tambahin beberapa fitur biar cakep...